Hvordan utføres en helseundersøkelse i bedrift?

1 min lesetid
08.03.23 09:54

Grønn Jobb bedriftshelsetjeneste gjennomfører mange av våre helseundersøkelser ute hos bedriftene. Flere bedrifter holder til i distrikt, og helseundersøkelse ute i bedriften er derfor kostnadsbesparende for den enkelte virksomhet ved at de ansatte slipper reisevei for undersøkelsen, og ansatt kan gå direkte tilbake til jobb rett etter undersøkelsen.

220802-portrettbilder-patrick-sirkel

Patrick Normann - Bedriftslege


Formål med helseundersøkelsen

Formålet med helseundersøkelsen er å forebygge og avdekke sammenhengen mellom arbeidsmiljø og eventuelle helseproblemer. Det blir tatt utgangspunkt i arbeidsmedisinske veiledninger og helseundersøkelsen tilpasses alltid den enkelte virksomhet.

 

Les også: Temaside om bedriftshelsetjeneste


Hvordan utføres helseundersøkelsen?

Helseundersøkelse

Helseundersøkelsen gjennomføres i våre lokaler i Dikeveien, eller ved at helsepersonell reiser ut til den aktuelle bedrift.

 

Først snakker vi med arbeidstaker om nåværende og tidligere arbeidsforhold med fokus på et trygt arbeidsmiljø og arbeidshelse. Vi kartlegger og rådgir rundt bruk av verneutstyr. Deretter gjennomfører vi av hørsel- og lungetest og måler blodtrykk. Total varighet av helseundersøkelsen er på ca. 45 minutter.

 

Les også: Må du tilby dine ansatte helseundersøkelser?

 

Alle tester vil bli gått gjennom av ansvarlig lege i etterkant av helseundersøkelsen. Basert på funn gjort i helseundersøkelsen vil arbeidstaker følges opp videre ved behov.

 

221101-stocks-helseundersøkelser-15

 

En enklere helseundersøkelse

Spot illustrasjon-RGB-01

For å kunne gjennomføre helseundersøkelse ute hos i bedriften er vi avhengig av kontor eller andre rom hvor det er minst mulig støy, men dette lar seg gjøre hos de aller fleste virksomheter.

Vi gjennomfører helseundersøkelser i distrikt i nesten hele landet. Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste opplever meget gode tilbakemeldinger på helseundersøkelser utført ute i bedrift, gjennomføringen oppleves av bedriftsledere som effektiv, enkel og kostnadsbesparende.

 

Last ned gratis infografikk:  10 tips til optimal arbeidsstilling

LAST NED GRATIS INFOGRAFIKK: 8 krav til internkontrollen

Meld deg på vårt nyhetsbrev