Alle innlegg

Vi lanserer Fagbank.no

Vi lanserer Fagbank! En helt ny og moderne plattform som gir deg svaret, når du har spørsmålet. Både i form av konkrete spørsmål og videre læring. Her forteller vi deg litt mer om plattformen.

 

Hva er Fagbank, spør du?

Det er vår nye informasjons- og læringsplattform innenfor HMS, HR og ledelse. Her finner du svar på masse spørsmål, du kan velge og vrake blant våre fullpakkede videokurs og skulle du mot formodning lure på noe du ikke finner svar på – så har du en direktelinje hvor du kan ringe våre flinke rådgivere med det du måtte lure på.

Vi har laget et innlegg som forklarer deg mer om hva Fagbank er for noe, det kan du lese her.

Kurs - Kompetansebank

Visjonen bak Fagbank

Vi har også intervjuet daglig leder i Grønn Jobb, Dan Mario Røian, om visjonen bak Fagbank og hvordan produktet skiller seg ut. Han forteller også litt om veien videre. 

Intervju med Dan Mario om visjonen bak Fagbank kan du lese her.

Skjermbilde 2020-05-10 kl. 17.39.24

Kort oppsummert

For deg som ikke har tid til å lese de andre artiklene, eller som liker en kortere oppsummering – her har du de store trekkene!

Tanken bak tjenesten er å samle enorm verdi for deg som kunde – på ett sted, til en pris.

Fagbank har gjort nettopp det ved å samle flere tjenester som i grunn er essensielle for de fleste bedrifter. Det hele er pakket inn i en oversiktlig plattform som gir deg svar på nettopp det du lurer på. Du skal få svaret, når du har spørsmålet. Skjermbilde 2020-05-11 kl. 21.48.21

Her har du funksjonene i Fagbank hittil, oppsummert:

  • Tilgang til fagtelefon
  • Tilgang til alle kurs
  • Tilgang til alle direktesendinger
  • Tilgang til alle videoer og opptak (50+)
  • Tilgang til oppslagsverk
  • Tilgang til nedlastbare ressurser og vedlegg (100+)
  • Tilgang til konsultasjoner med fagpersoner (lege, fysioterapeut)
Hva venter du på? Gå og ta en titt da vel:

Sjekk ut Fagbank.no

 

 

 

Simon Olsen
Simon Olsen
Simon er kommunikasjonsrådgiver i Grønn Jobb. Han har en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra UiA og lager blant annet innhold til fagbloggen vår.

Relaterte innlegg

Ønsker du tips til en bedre medarbeidersamtale?

Føler du som leder at du får lite ut av medarbeidersamtalene? Da er du ikke alene – mange ledere gjør det. Men frykt ikke, det skal nemlig ikke så mye til før medarbeidersamtalen blir et nyttig og effektivt styringsverktøy, både for deg som leder og dine medarbeidere. I dette blogginnlegget gir vi deg våre beste tips til en bedre medarbeidersamtale.

Støy – påvirker det deg i hverdagen?

Lurer du på om støy påvirker din arbeidsplass? Som bedriftshelsetjeneste er vi ofte ute og gjennomfører kartleggingsbesøk og vernerunder på arbeidsplasser. I den forbindelse ser vi ofte på støyforholdene på arbeidsplassen. 

Spørsmål og svar | Når rus- og spillavhengighet blir et arbeidsmiljøproblem

I dette blogginnlegget deler vi noen spørsmål og svar fra webinaret vi holdt, som hadde tema "Når rus- og spillavhengighet blir et arbeidsmiljøproblem".