Alle innlegg

Vi lanserer Fagbank.no

Vi lanserer Fagbank! En helt ny og moderne plattform som gir deg svaret, når du har spørsmålet. Både i form av konkrete spørsmål og videre læring. Her forteller vi deg litt mer om plattformen.

 

Hva er Fagbank, spør du?

Det er vår nye informasjons- og læringsplattform innenfor HMS, HR og ledelse. Her finner du svar på masse spørsmål, du kan velge og vrake blant våre fullpakkede videokurs og skulle du mot formodning lure på noe du ikke finner svar på – så har du en direktelinje hvor du kan ringe våre flinke rådgivere med det du måtte lure på.

Vi har laget et innlegg som forklarer deg mer om hva Fagbank er for noe, det kan du lese her.

 

Visjonen bak Fagbank

Vi har også intervjuet daglig leder i Grønn Jobb, Dan Mario Røian, om visjonen bak Fagbank og hvordan produktet skiller seg ut. Han forteller også litt om veien videre. 

Intervju med Dan Mario om visjonen bak Fagbank kan du lese her.

Skjermbilde 2020-05-10 kl. 17.39.24

Kort oppsummert

For deg som ikke har tid til å lese de andre artiklene, eller som liker en kortere oppsummering – her har du de store trekkene!

Tanken bak tjenesten er å samle enorm verdi for deg som kunde – på ett sted, til en pris.

Fagbank har gjort nettopp det ved å samle flere tjenester som i grunn er essensielle for de fleste bedrifter. Det hele er pakket inn i en oversiktlig plattform som gir deg svar på nettopp det du lurer på. Du skal få svaret, når du har spørsmålet. 

 

Her har du funksjonene i Fagbank hittil, oppsummert:

  • Tilgang til fagtelefon
  • Tilgang til alle kurs
  • Tilgang til alle direktesendinger
  • Tilgang til alle videoer og opptak (50+)
  • Tilgang til oppslagsverk
  • Tilgang til nedlastbare ressurser og vedlegg (100+)
  • Tilgang til konsultasjoner med fagpersoner (lege, fysioterapeut)
Hva venter du på? Gå og ta en titt da vel:

Sjekk ut Fagbank.no

 

 

 

Simon Olsen
Simon Olsen
Simon er kommunikasjonsrådgiver i Grønn Jobb. Han har en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra UiA og lager blant annet innhold til fagbloggen vår.

Relaterte innlegg

Tilbakeføring etter corona: Vi må være bevisste på smittevern

Hva er månedens mening? – Min mening denne måneden er at vi må være bevisste i tilbakeføringen til normaltilstand etter coronaperioden. 

Humor er bra for arbeidsmiljøet

Humor på jobb er ofte noe mange mener er viktig for at det skal skapes et godt psykososialt miljø på jobb. God og positiv humor er en medvirkende årsak til at ansatte skal trives på jobb. Skrevet av Petter Strandli

Visjonen bak Fagbank

Som du kanskje har fått med deg har vi lansert Fagbank. I denne artikkelen intervjuer vi daglig leder i Grønn Jobb, Dan Mario Røian, om Fagbank og hva som er visjonen bak. Følg med!