Alle innlegg

Nå tilbyr vi konsultasjon over video

Siden mange av dere nå sitter hjemme, eller på andre måter er begrenset med tanke på fysisk oppmøte, har vi nå begynt å tilby konsultasjon over video. Dette gjelder for både lege og fysioterapeut.

Det er mange helseplager som kan løses over video! Derfor har vi nå opprettet disse tjenestene. Har du en bruker i Fagbank, så tilbys tjenestene som en del av pakken.

Legen har for eksempel mulighet til å skrive ut sykemelding, enkelte legeattester og resepter. Fysioterapeuten tilbyr i første omgang tilrettelegging av hjemmekontoret.

 

Videokonsultasjon med lege

Øyvind Larseng Videokonsultasjon 2Du kan enkelt bestille en time med Dr. Øyvind Larseng via bookingsystemet. Det er enkelt å bestille og gjennomføre.

Her kan du lese mer om tjenesten og bestille time med lege

 

Videokonsultasjon med fysioterapeut

mockup-videokonsult-MayBritt-mindreFysioterapeut May Britt Søland tilbyr nå tilrettelegging av hjemmekontor over videokonsultasjon. Det er fortsatt arbeidsgivers ansvar å sørge for fullt forsvarlig arbeidsforhold – også på hjemmekontor.

Her kan du lese om tjenesten og bestille time med fysioterapeuten

Har du vurdert en tilrettelegging av hjemmekontoret?

Når du plutselig blir kastet inn i en ny hverdag uten et tilrettelagt kontor eller arbeidsplass, og det begynner å dra seg utover, så kan småplagene komme snikende. Som kjent blir småplager fort større problemer hvis ikke de blir tatt hånd om. Ikke la det gå så langt. Det er vanskeligere å reparere enn å forebygge.

Dette er gode alternativ du kan ta i bruk nå – rett hjem i stua di. Selv om det er vanskelig å gjennomføre vanlige møter og timeavtaler, med fysisk oppmøte, i disse tider, så slutter ikke behovene å eksistere.

Da er det kjekt å kunne ta kontakt over video – med noen som kan hjelpe deg.

 

Tjenestene er inkludert i Fagbank

Videokonsultasjon med både lege og fysioterapeut er inkludert i Fagbank. Da får du i tillegg tilgang til en hel rekke andre tjenester.

New call-to-action

 

Simon Olsen
Simon Olsen
Simon er kommunikasjonsrådgiver i Grønn Jobb. Han har en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra UiA og lager blant annet innhold til fagbloggen vår.

Relaterte innlegg

Må du holde medarbeidersamtaler?

Noen stiller seg spørsmålet om medarbeidersamtaler er meningsløst. Er det et krav i loven til å holde medarbeidersamtaler?

Hva er HACCP og internkontroll mat?

HACCP er en stor del av internkontrollen for næringsmiddelindustrien, men det kan være vanskelig å vite hva som gjelder for din bedrift. Her har vi forklart hva HACCP er, hvorfor det er relevant for deg og hvordan du bruker det i bedriften din.

7/7 Ferie-serie: Spørsmål og svar | Ferie

I syvende og siste innlegg i vår serie om ferie besvarer vi en rekke spørsmål som dukket opp i forbindelse med vårt webinar om ferie.  Få tilgang til hele webinaret: Dette må ledere vite om ferie