Fagblogg

Blogg

 Tips og hjelp innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse.
Alle innlegg
Publisert 24.04.2020

Nå tilbyr vi konsultasjon over video

Siden mange av dere nå sitter hjemme, eller på andre måter er begrenset med tanke på fysisk oppmøte, har vi nå begynt å tilby konsultasjon over video. Dette gjelder for både lege og fysioterapeut.

Det er mange helseplager som kan løses over video! Derfor har vi nå opprettet disse tjenestene. Har du en bruker i Fagbank, så tilbys tjenestene som en del av pakken.

Legen har for eksempel mulighet til å skrive ut sykemelding, enkelte legeattester og resepter. Fysioterapeuten tilbyr i første omgang tilrettelegging av hjemmekontoret.

 

Videokonsultasjon med lege

Øyvind Larseng Videokonsultasjon 2Du kan enkelt bestille en time med Dr. Øyvind Larseng via bookingsystemet. Det er enkelt å bestille og gjennomføre.

Her kan du lese mer om tjenesten og bestille time med lege

 

Videokonsultasjon med fysioterapeut

mockup-videokonsult-MayBritt-mindreFysioterapeut May Britt Søland tilbyr nå tilrettelegging av hjemmekontor over videokonsultasjon. Det er fortsatt arbeidsgivers ansvar å sørge for fullt forsvarlig arbeidsforhold – også på hjemmekontor.

Her kan du lese om tjenesten og bestille time med fysioterapeuten

Har du vurdert en tilrettelegging av hjemmekontoret?

Når du plutselig blir kastet inn i en ny hverdag uten et tilrettelagt kontor eller arbeidsplass, og det begynner å dra seg utover, så kan småplagene komme snikende. Som kjent blir småplager fort større problemer hvis ikke de blir tatt hånd om. Ikke la det gå så langt. Det er vanskeligere å reparere enn å forebygge.

Dette er gode alternativ du kan ta i bruk nå – rett hjem i stua di. Selv om det er vanskelig å gjennomføre vanlige møter og timeavtaler, med fysisk oppmøte, i disse tider, så slutter ikke behovene å eksistere.

Da er det kjekt å kunne ta kontakt over video – med noen som kan hjelpe deg.

 

Tjenestene er inkludert i Fagbank

Videokonsultasjon med både lege og fysioterapeut er inkludert i Fagbank. Da får du i tillegg tilgang til en hel rekke andre tjenester.

New call-to-action

 

Publisert 24.04.2020
Simon Olsen
Simon Olsen
Simon er kommunikasjonsrådgiver i Grønn Jobb. Han har en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra UiA og lager blant annet innhold til fagbloggen vår.

Relaterte innlegg

3 gode grunner til å gjøre en HMS-revisjon nå

HMS-revisjon er en gjentagende aktivitet for å sikre at HMS-en i bedriften deres er oppdatert og kvalitetsmessig god nok. Derfor er det viktig del av HMS-arbeidet, og med en gjennomtenkt plan flyter du gjennom revisjonen uten å rive av deg håret.

Spørsmål og svar om konflikter på arbeidsplassen

Her besvarer vi spørsmål vi har fått i løpet av webinaret, sammen med ofte stilte spørsmål.

3 tips til forebygging av konflikter på arbeidsplassen

Forebygging av konflikter på arbeidsplassen handler i stor grad om å bygge en god konfliktkultur. I dette innlegget gir vi deg som leder 3 tips til hvordan du kan forebygge konflikter på arbeidsplassen.