Header
 
Grønn Jobb blogg
 
 
Tips og hjelp innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse.
Alle innlegg
Publisert 24.04.2020

Siden mange av dere nå sitter hjemme, eller på andre måter er begrenset med tanke på fysisk oppmøte, har vi nå begynt å tilby konsultasjon over video. Dette gjelder for både lege og fysioterapeut.

Det er mange helseplager som kan løses over video! Derfor har vi nå opprettet disse tjenestene. Har du en bruker i Fagbank, så tilbys tjenestene som en del av pakken.

Legen har for eksempel mulighet til å skrive ut sykemelding, enkelte legeattester og resepter. Fysioterapeuten tilbyr i første omgang tilrettelegging av hjemmekontoret.

 

Videokonsultasjon med lege

Øyvind Larseng Videokonsultasjon 2Du kan enkelt bestille en time med Dr. Øyvind Larseng via bookingsystemet. Det er enkelt å bestille og gjennomføre.

Her kan du lese mer om tjenesten og bestille time med lege

 

Videokonsultasjon med fysioterapeut

mockup-videokonsult-MayBritt-mindreFysioterapeut May Britt Søland tilbyr nå tilrettelegging av hjemmekontor over videokonsultasjon. Det er fortsatt arbeidsgivers ansvar å sørge for fullt forsvarlig arbeidsforhold – også på hjemmekontor.

Her kan du lese om tjenesten og bestille time med fysioterapeuten

Har du vurdert en tilrettelegging av hjemmekontoret?

Når du plutselig blir kastet inn i en ny hverdag uten et tilrettelagt kontor eller arbeidsplass, og det begynner å dra seg utover, så kan småplagene komme snikende. Som kjent blir småplager fort større problemer hvis ikke de blir tatt hånd om. Ikke la det gå så langt. Det er vanskeligere å reparere enn å forebygge.

Dette er gode alternativ du kan ta i bruk nå – rett hjem i stua di. Selv om det er vanskelig å gjennomføre vanlige møter og timeavtaler, med fysisk oppmøte, i disse tider, så slutter ikke behovene å eksistere.

Da er det kjekt å kunne ta kontakt over video – med noen som kan hjelpe deg.

 

Tjenestene er inkludert i Fagbank

Videokonsultasjon med både lege og fysioterapeut er inkludert i Fagbank. Da får du i tillegg tilgang til en hel rekke andre tjenester.

New call-to-action

 

Publisert 24.04.2020
Simon Olsen
Simon Olsen
Simon er kommunikasjonsrådgiver i Grønn Jobb. Han har en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra UiA og lager blant annet innhold til fagbloggen vår.

Relaterte innlegg

Slik får du på plass bedriftens internkontroll [Video]

I det systematiske HMS-arbeidet har du som leder ansvar for bedriftens internkontroll. I internkontrollen er det åtte punkter du må ha på plass. I dette videoinnlegget gir vi deg oppskriften på hva som må være med i internkontrollen – punkt for punkt.

Internkontroll: Dette bør leder kunne om HMS-arbeid

Når du er ny som leder, eller skal sette deg inn i HMS-arbeid for første gang, er det mange nye oppgaver å ta fatt på. Internkontroll er en av dem.

Spørsmål og svar om sykefraværsoppfølging: Dette bør leder vite

Vi får stadig inn spørsmål rundt sykefraværsoppfølging fra ledere. Når skal man følge opp? Kan ansatt nekte å delta i dialogmøte eller oppfølgingen? Hvilke krav stilles til oppfølgingsplanen? Få svarene på dette og mer her! 


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mail ikon.svg
Send oss en mail

post@gronnjobb.no

Telefon ikon.svg
Ring oss

+47 69 79 11 30