Alle innlegg

Nå tilbyr vi konsultasjon over video

Siden mange av dere nå sitter hjemme, eller på andre måter er begrenset med tanke på fysisk oppmøte, har vi nå begynt å tilby konsultasjon over video. Dette gjelder for både lege og fysioterapeut.

Det er mange helseplager som kan løses over video! Derfor har vi nå opprettet disse tjenestene. Har du en bruker i Fagbank, så tilbys tjenestene som en del av pakken.

Legen har for eksempel mulighet til å skrive ut sykemelding, enkelte legeattester og resepter. Fysioterapeuten tilbyr i første omgang tilrettelegging av hjemmekontoret.

 

Videokonsultasjon med lege

Øyvind Larseng Videokonsultasjon 2Du kan enkelt bestille en time med Dr. Øyvind Larseng via bookingsystemet. Det er enkelt å bestille og gjennomføre.

Her kan du lese mer om tjenesten og bestille time med lege

 

Videokonsultasjon med fysioterapeut

mockup-videokonsult-MayBritt-mindreFysioterapeut May Britt Søland tilbyr nå tilrettelegging av hjemmekontor over videokonsultasjon. Det er fortsatt arbeidsgivers ansvar å sørge for fullt forsvarlig arbeidsforhold – også på hjemmekontor.

Her kan du lese om tjenesten og bestille time med fysioterapeuten

Har du vurdert en tilrettelegging av hjemmekontoret?

Når du plutselig blir kastet inn i en ny hverdag uten et tilrettelagt kontor eller arbeidsplass, og det begynner å dra seg utover, så kan småplagene komme snikende. Som kjent blir småplager fort større problemer hvis ikke de blir tatt hånd om. Ikke la det gå så langt. Det er vanskeligere å reparere enn å forebygge.

Dette er gode alternativ du kan ta i bruk nå – rett hjem i stua di. Selv om det er vanskelig å gjennomføre vanlige møter og timeavtaler, med fysisk oppmøte, i disse tider, så slutter ikke behovene å eksistere.

Da er det kjekt å kunne ta kontakt over video – med noen som kan hjelpe deg.

 

Tjenestene er inkludert i Fagbank

Videokonsultasjon med både lege og fysioterapeut er inkludert i Fagbank. Da får du i tillegg tilgang til en hel rekke andre tjenester.

New call-to-action

 

Simon Olsen
Simon Olsen
Simon er kommunikasjonsrådgiver i Grønn Jobb. Han har en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra UiA og lager blant annet innhold til fagbloggen vår.

Relaterte innlegg

Spørsmål og svar | Når rus- og spillavhengighet blir et arbeidsmiljøproblem

I dette blogginnlegget deler vi noen spørsmål og svar fra webinaret vi holdt, som hadde tema "Når rus- og spillavhengighet blir et arbeidsmiljøproblem".

Bruk av egenmelding når arbeidstaker er fraværende grunnet egen sykdom

Som HMS-rådgiver i bedriftshelsetjenesten, får jeg ofte spørsmål rundt emnet egenmelding fra både daglig ledere, verneombud og arbeidstakere.

7 øvelser du kan gjøre på kontoret for å unngå vond rygg

Du tenker kanskje at man må ha en tung, fysisk jobb for å få belastningsskader? Alle yrker kan føre med seg muskel- og skjelettplager. For deg som sitter på kontor kjenner du det kanskje spesielt godt i ryggen og nakken. Det gjør i hvert fall jeg. Så jeg har spurt vår bedriftsfysioterapeut, May Britt Søland, om noen gode øvelser jeg kan gjøre på kontoret for å unngå ryggsmerter. Øvelsene løsner stive muskler, og gir deg tid til å samle tankene.