Logg inn
 
 
 Tips, oppdateringer og nyheter om alt innen HMS og ledelse.
Alle innlegg

Frisk blir Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste

FB link image - Frisk til GJ

Frisk Bedriftshelsetjeneste AS endrer nå navn til Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste AS. Navnebyttet følger som en del av Grønn Jobb sin satsing for å bli en totalleverandør innen HMS, HR og bedriftshelsetjeneste (BHT). Grønn Jobb BHT kommer til å fortsette å tilby sine tjenester som normalt. Sammen har vi mål om å gjøre ting enda enklere og bedre for deg som kunde.

Når vi i 2016 kjøpte Frisk var det fordi de hadde kompetanse som utfylte vår. Etter hvert som vi nå satser på å bli en totalleverandør innen HMS, HR og BHT ønsker vi å samle oss under én og samme merkevare. Dette gjør det enklere for oss, og ikke minst enklere for kundene, sier daglig leder i Grønn Jobb AS, Dan Mario Røian.

DMR banner

Samler kompetansen på ett sted
Fremover vil du kunne se det nye navnet og logo på dokumenter, hjemmeside, sosiale medier og fakturaer. Samtidig begynner også prosessen med å samlokalisere Grønn Jobb og Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste til ett, stort kraftsenter for HMS, HR og BHT. Ved å samle vår kompetanse og våre ressurser, ønsker vi å tilby enklere og mer effektive løsninger til våre kunder.

 BHT Gruppebilde

 

Ingen forandringer ved ditt kundeforhold
Peter Sund startet Frisk Bedriftshelsetjeneste i 2010 og fortsetter som daglig leder i Grønn Jobb BHT med de samme ansatte.

Grønn Jobb BHT kommer til å fortsette å levere lovpålagte tjenester, som godkjent bedriftshelsetjeneste. Vårt organisasjonsnummer forblir det samme, sier Peter Sund  

Peter Original - stort banner

Alt fortsetter altså som vanlig for deg som er kunde av Frisk Bedriftshelsetjeneste – bortsett fra at navnet endres til Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste.

 

Sammen skal vi nå nye høyder
Sammen skal vi nå jobbe mot målet om å være en foretrukken totalleverandør ved å levere systemer for internkontroll og personalledelse, tilby kompetanseheving, rådgivning og ikke minst bedriftshelsetjeneste. Samtidig jobber vi også med  vårt nye kundeoppfølgingsprogram, slik at vi skal kunne følge opp våre kunder bedre, enklere og mer personlig.

Tankene fremover er å gi et bredere tilbud og enda enklere løsninger ut til kundene våre. Vi har god teknologisk kompetanse og vi har god faglig kompetanse. Nå er målet å samspille mer effektivt mellom de ulike miljøene, slik at vi kan skape enda bedre løsninger, forklarer Røian.

GJ og Frisk sammenslåing

Vi har jobbet målrettet i to år for å kvalitetssikre at våre to bedriftskulturer skal jobbe samlet, slik at vi kan tilby dere som kunde et enda bredere tjeneste- og kompetansetilbud.

På denne måten skal vi fortsette å være en naturlig del av din bedrift.

 

Se Grønn Jobb BHT sin nye hjemmeside her

Simon Olsen
Simon Olsen
Kommunikasjonsrådgiver

Relaterte innlegg

Inneklima på arbeidsplassen

Et dårlig inneklima kan føre til helseplager hvis ikke det gjøres noe med. Det er derimot ikke alltid så lett å se at inneklimaet er årsaken til plagene. Mange arbeidsplasser kan oppleve nedsatt funksjonsevne og lavere produktivitet blant de ansatte, ved å ha et vedvarende dårlig inneklima.

3000 får kols av farlige stoffer på jobben hvert år

Det viser seg at norske arbeidstakere blir syke hvert år, av kjemikalier og farlige stoffer på jobb. Ikke bare er det en type sykdom det er snakk om heller. Arbeidstilsynet mener arbeidsgivere tar for lett på risikoen forbundet med kjemikalier. Hvor alvorlig er egentlig situasjonen?

Det koster deg dyrt å bryte arbeidsmiljøloven

Det gis stadig flere bøter i form av overtredelsesgebyr av Arbeidstilsynet. Og her slås det ekstra hardt ned på usikret arbeid i høyden og mangel på HMS-kort, skriver Arbeidstilsynet.